Huurauto's van Sixt op Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Sixt op Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Tel Aviv, Israël - Ben Gurion Internationaal (TLV)
13 dec. — 20 dec.
Tel Aviv, Israël - Ben Gurion Internationaal (TLV)
wo 13/12
Middag
wo 20/12
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Autoverhuurdeals bij Sixt op Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Vind je ideale huurauto op momondo

Klein cars

€26 - €88

Alle typen auto's

€31 - €88

De beste tijd om een klein car auto te huren bij Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven is in september. De prijzen zijn dan gemiddeld €26 per dag. €26 per dag is 63% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van €70 voor een klein car huurauto van Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven. september is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een klein car auto te huren van Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven, maar december is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in december voor klein car huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.

De beste tijd om een medium car auto te huren bij Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven is in oktober. De prijzen zijn dan gemiddeld €34 per dag. €34 per dag is 47% lager dan de gemiddelde jaarlijkse prijs van €64 voor een medium car huurauto van Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven. oktober is waarschijnlijk de goedkoopste maand om een medium car auto te huren van Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven, maar november is de duurste. Je kunt nog wel geweldige deals vinden in november voor medium car huurauto’s van Sixt, maar dat hangt af van de dag die je boekt.


Sixt beoordelingen

5,7
GemiddeldOp basis van beoordelingen van 88 geverifieerde gasten
7,3Hygiëne
5,6Waar voor je geld
5,5Ophalen/Inleveren
6,6Comfort


Huur auto's bij andere verhuurders in Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Kun je niet vinden wat je wilt weten over Sixt? Vergelijk autoverhuurdeals van andere populaire autoverhuurbedrijven in Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Sixt autoverhuur in de buurt van Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Sixt in Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal met een adres en telefoonnummer
Bekijk Sixt-locaties in de buurt van Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Veelgestelde vragen over autoverhuur bij Sixt in Luchthaven van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal

Wat is het populairste type huurauto bij Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven?

De populairste types auto om te huren bij Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven zijn Standard-auto's. Dit type auto kost gemiddeld €132 per dag. 22% van onze gebruikers huren liever Standard-auto's bij Sixt op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven vanwege de prijs, beschikbaarheid en geplande activiteiten.

Waar vind ik Sixt-huurauto's op Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven?

Als je een Sixt-huurauto in de buurt van Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven zoekt, is de dichtstbijzijnde locatie Ben Gurion Airport. Je kunt ze bellen op +972 8 919 1153

Biedt Sixt een shuttle- of ophaalservice aan vanaf de luchthaven vanaf Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven (TLV)?

Ja, Sixt biedt een ophaalservice vanaf Tel Aviv Ben Gurion Internationaal luchthaven (TLV).


Een makkelijkere manier om je trip naar Tel Aviv te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.