Huurauto's van Sixt in Tanger

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Sixt in Tanger

Tanger, Marokko
10 dec. — 17 dec.
Zelfde inleverlocatie
Tanger, Marokko
vr 10/12
Middag
vr 17/12
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Verhuurlocaties van Sixt in Tanger

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Sixt in Tanger met het adres, telefoonnummer en beoordelingen
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0

Informatie over huurauto's van Sixt in Tanger

 • Is het veilig om tijdens COVID-19 een auto te huren bij Sixt in Tanger?

  Sixt wil zorgen dat haar klanten en personeel in Tanger zich tijdens COVID-19 veilig voelen. Daarom voert Sixt een strikte verbeterde schoonmaak uit op alle verhuurlocaties in Tanger. Deze veiligheidsmaatregelen omvatten onder meer desinfectie van vaak aangeraakte gebieden, zoals de autodeur, het stuur en de middenconsole.

 • Wat kost een huurauto van Sixt in Tanger in januari?

  Een auto huren bij Sixt in Tanger in januari kost gemiddeld €39 per dag. Sommige gebruikers vonden afgelopen januari echter prijzen bij Sixt van slechts €35 per dag, dus er is een kans dat je dit jaar dezelfde prijzen vindt. Als je een auto in Tanger wilt huren voor een week, is de gemiddelde prijs voor een huurauto van Sixt €273.

 • Heeft Sixt een verhuurlocatie op Luchthaven van Tanger Intle luchthaven Ibn Batouta?

  Er is 1 verhuurlocatie op Luchthaven van Tanger Intle luchthaven Ibn Batouta. Het adres voor for deze vestiging van Sixt is Tangier Int. Airport.

 • Hoeveel verhuurlocaties van Sixt zijn er in Tanger?

  In Tanger heeft Sixt 4 verhuurlocaties. Tangier Int. Airport is het adres van de populairste verhuurlocatie van het autoverhuurbedrijf (op basis van onze gebruikersgegevens). In de afgelopen 12 maanden ging 90% van de momondo-gebruikers die een huurauto reserveerden bij Sixt in Tanger naar de locatie op Tangier Int. Airport.