Hoteldeals Noord-Amerika

Hotels in Noord-Amerika

Vind de beste hotel deals in Noord-Amerika

Inchecken
Check-out
Vergelijk de deals van momondo met |

Populaire landen om een hotel te boeken in Noord-Amerika

Zin in een trip naar Noord-Amerika, maar je weet niet helemaal zeker waar je heen wilt gaan? Ontdek dan nu de landen met de beste aanbiedingen
Prijs
151€ - 189€
POPULAIRSTE LAND IN NOORD-AMERIKA De Verenigde Staten door 59% meer gebruikers bezocht Meer momondo gebruikers zoeken naar hotels in De Verenigde Staten dan ieder ander land in Noord-Amerika
GOEDKOOP LAND IN NOORD-AMERIKA De Verenigde Staten 14% goedkoper Hotels in De Verenigde Staten zijn goedkoper dan voor andere bestemmingen in Noord-Amerika, voor slechts 151€ per nacht gemiddeld.
DUUR LAND IN NOORD-AMERIKA Mexico 8% duurder Mexico heeft duurder-geprijsde hotels dan andere populaire bestemmingen in Noord-Amerika, met kamers voor gemiddeld 188€ per nacht.

Reisinformatie voor Noord-Amerika

Wat is de populairste bestemming voor gebruikers die op zoek zijn naar een hotel in Noord-Amerika?

De populairste bestemmingen in Noord-Amerika zijn New York (88% vaker bezocht door momondo gebruikers), Las Vegas (30% vaker bezocht door momondo gebruikers), en Los Angeles (10% vaker bezocht door momondo gebruikers). Deze steden zijn geweldige opties tijdens het plannen van je trip naar Noord-Amerika.

Wat zijn de goedkoopste bestemmingen in Noord-Amerika om een hotel te boeken?

De goedkoopste bestemming voor reizigers die een trip plannen naar Noord-Amerika is Jacksonville, AR, wat 85% goedkoper is dan de gemiddelde prijs voor een hotel in Noord-Amerika. De gemiddelde overnachtingsprijs voor een hotel in Jacksonville, AR is 27€. Voor mensen die op zoek zijn naar alternatieve opties naar Jacksonville, AR kunnen ook een reis boeken naar San Francisco of Mexico-Stad.

Overnachtingskosten voor hotels in San Francisco zijn normaal gesproken 53€, wat 70% onder de gemiddelde prijs van hotels in Noord-Amerika ligt.

Als je meer interesse hebt in Mexico-Stad kun je daar een hotel krijgen voor rond de 57€ per nacht, wat 68% goedkoper is dan het gemiddelde in Noord-Amerika.

Wat is de populairste bezienswaardigheid in Noord-Amerika?

De populairste bezienswaardigheden in Noord-Amerika zijn Universal Studios Florida, Times Square, en Venice Beach. Deze bezienswaardigheden zijn zeer populaire toeristische bestemmingen.

Universal Studios Florida is gelegen in Orlando, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer 139€ per nacht is.

Times Square is gelegen in New York, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer 181€ per nacht is.

Venice Beach is gelegen in Los Angeles, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer 167€ nacht is.

Wat is een goedkoop tarief voor een hotel in Noord-Amerika?

De gemiddelde prijs voor een hotelkamer in heel Noord-Amerika is 174€/nacht. Iedere prijs die daaronder ligt wordt door momondo als een goedkoop tarief voor onze gebruikers gezien.

Als je zin hebt om een land in Noord-Amerika te bezoeken dat normaal gesproken wat goedkoper is, kijk dan eens naar De Verenigde Staten (gemiddeld 151€/nacht), {4} (gemiddeld {5}/nacht), of {6} (gemiddeld {7}/nacht). Dit zijn de goedkoopste landen in Noord-Amerika om een hotel te boeken.


Vind de beste prijs voor een verblijf in Noord-Amerika

Weet je niet zeker waar je je hotel in Noord-Amerika moet boeken? Bekijk deze prachtige landen en vind de juiste keuze voor jouw uitstapje

Ontdek de wereld

Je reis naar Noord-Amerika al geboekt? Overweeg je volgende reis naar een van deze mooie plekken
Hoteldeals Noord-Amerika