Hoteldeals Azië

Hotels in Azië

Vind de beste hotel deals in Azië

Inchecken
Check-out
Vergelijk de deals van momondo met |

Populaire landen om een hotel te boeken in Azië

Zin in een trip naar Azië, maar je weet niet helemaal zeker waar je heen wilt gaan? Ontdek dan nu de landen met de beste aanbiedingen
Prijs
63€ - 327€
POPULAIRSTE LAND IN AZIË Thailand door 75% meer gebruikers bezocht Meer momondo gebruikers zoeken naar hotels in Thailand dan ieder ander land in Azië
GOEDKOOP LAND IN AZIË Thailand 55% goedkoper Hotels in Thailand zijn goedkoper dan voor andere bestemmingen in Azië, voor slechts 63€ per nacht gemiddeld.
DUUR LAND IN AZIË Maldiven 58% duurder Maldiven heeft duurder-geprijsde hotels dan andere populaire bestemmingen in Azië, met kamers voor gemiddeld 327€ per nacht.

Reisinformatie voor Azië

Wat is de populairste bestemming voor gebruikers die op zoek zijn naar een hotel in Azië?

De populairste bestemmingen in Azië zijn Bangkok (76% vaker bezocht door momondo gebruikers), Tokio (50% vaker bezocht door momondo gebruikers), en Hong Kong (33% vaker bezocht door momondo gebruikers). Deze steden zijn geweldige opties tijdens het plannen van je trip naar Azië.

Wat zijn de goedkoopste bestemmingen in Azië om een hotel te boeken?

De goedkoopste bestemming voor reizigers die een trip plannen naar Azië is Patong, wat 88% goedkoper is dan de gemiddelde prijs voor een hotel in Azië. De gemiddelde overnachtingsprijs voor een hotel in Patong is 14€. Voor mensen die op zoek zijn naar alternatieve opties naar Patong kunnen ook een reis boeken naar Taipei of Hat Yai.

Overnachtingskosten voor hotels in Taipei zijn normaal gesproken 15€, wat 87% onder de gemiddelde prijs van hotels in Azië ligt.

Als je meer interesse hebt in Hat Yai kun je daar een hotel krijgen voor rond de 20€ per nacht, wat 83% goedkoper is dan het gemiddelde in Azië.

Wat is de populairste bezienswaardigheid in Azië?

De populairste bezienswaardigheden in Azië zijn Patong Beach, Lamai Beach, en Seminyak Beach. Deze bezienswaardigheden zijn zeer populaire toeristische bestemmingen.

Patong Beach is gelegen in Patong, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer 14€ per nacht is.

Lamai Beach is gelegen in Koh Samui, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer 136€ per nacht is.

Seminyak Beach is gelegen in Kuta, waar de gemiddelde prijs voor een hotelkamer 112€ nacht is.

Wat is een goedkoop tarief voor een hotel in Azië?

De gemiddelde prijs voor een hotelkamer in heel Azië is 114€/nacht. Iedere prijs die daaronder ligt wordt door momondo als een goedkoop tarief voor onze gebruikers gezien.

Als je zin hebt om een land in Azië te bezoeken dat normaal gesproken wat goedkoper is, kijk dan eens naar Taiwan (gemiddeld 15€/nacht), Sri Lanka (gemiddeld 42€/nacht), of Cambodja (gemiddeld 61€/nacht). Dit zijn de goedkoopste landen in Azië om een hotel te boeken.


Ontdek de wereld

Je reis naar Azië al geboekt? Overweeg je volgende reis naar een van deze mooie plekken
Hoteldeals Azië