Huurauto's van Sunnycars in Brescia

Vind en vergelijk geweldige deals voor huurauto's van Sunnycars in Brescia

Brescia, Brescia, Italië
9 dec. — 16 dec.
Brescia, Brescia, Italië
za 9/12
Middag
za 16/12
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Verhuurlocaties van Sunnycars in Brescia

Hieronder vind je informatie over elke autoverhuurlocatie van Sunnycars in Brescia met het adres, telefoonnummer en beoordelingen

Sunnycars

3 locaties

Informatie over huurauto's van Sunnycars in Brescia

Hoeveel verhuurlocaties van Sunnycars zijn er in Brescia?

Sunnycars heeft 3 autoverhuurlocaties in Brescia. De locatie op Via Borgosatollo 40/e is volgens onze gebruikersgegevens de populairste. In de afgelopen 12 maanden koos 75 van onze gebruikers die een auto wilden huren bij Sunnycars in Brescia voor de locatie van Sunnycars op Via Borgosatollo 40/e.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Brescia bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Brescia worden dagelijks bijgewerkt.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Brescia?

Het aantal vliegmaatschappijen beschikbaar voor huurauto's in Brescia is 34 per december 2023.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Brescia?

In een aantal landen, waaronder Brescia, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Brescia?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs tonen om een auto te kunnen huren in Brescia. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Een makkelijkere manier om je trip naar Brescia te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Boek je huurauto met momondo en bespaar geld