Auto huren Moskou, Rusland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Moskou, Rusland? Start je zoektocht hier!

Moskou, MOW, Rusland
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Moskou, MOW, Rusland
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Moskou

Alle bekende autoverhuurders in Moskou, Rusland
Verhuurder-score: Goed 6.6

Score gebaseerd op 4 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 6.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Matig 2.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Moskou, Rusland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Moskou Sjeremetjevo

Autoverhuur in Moskou

In april hebben we 11 zoekacties voor autoverhuur in Moskou uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Moskou autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Moskou hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Budget, Europcar, en Avis. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Moskou. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Moskou heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Je kunt de goedkoopste huurauto prijzen vinden in Moskou van Europcar, die 9 locaties in de stad heeft. momondo-gebruikers vonden dagelijks tarieven zo laag als 26€, maar het gemiddelde tarief voor autoverhuur in Moskou van Europcar is 28€/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Moskou, Rusland-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Moskou bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Budget, Europcar en keddy by Europcar annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Welk autoverhuurbedrijf in Moskou heeft de meeste locaties?

Europcar is de autoverhuurder met de meeste locaties in Moskou, Rusland. Bij deze 9 locaties, kun je verwachten om een dagtarief van 28€ te betalen in Moskou, Rusland.

Wat is de maximumsnelheid in Moskou, Rusland?

De maximumsnelheid in Moskou is 60 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Moskou heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 90 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Moskou op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 130 km/u is.

Hoe is het weer in Moskou, Rusland in april?

Tijdens de maand april is de gemiddelde temperatuur in Moskou 5 °C en de verwachte neerslag 30 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Moskou.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Moskou tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Moskou. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Moskou vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent en de Volkswagen Polo.

Is het weer in Moskou hetzelfde als in de rest van Moscow?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Moskou voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand april in Moscow ongeveer 5 °C is en er 30 mm aan verwachte neerslag valt.


Andere steden in Rusland met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Sotsji, Irkoetsk en Sint-Petersburg in Rusland

Start nu met het plannen van je reis naar Moskou