Huurauto's in New Delhi, India

Op zoek naar goedkope autoverhuur in New Delhi, India? Start je zoektocht hier!

New Delhi, DL, India
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
New Delhi, DL, India
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur New Delhi

Alle bekende autoverhuurders in New Delhi, India
Overzicht

Hygiëne

2,7

Comfort

2,9

Totaalscore

2,5

Ophalen/Inleveren

2,1

Waar voor je geld

2,5
5 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf New Delhi, India

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van New Delhi Indira Gandhi Internationaal

Autoverhuur in New Delhi

24 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in New Delhi met momondo in oktober.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen New Delhi autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in New Delhi hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbiedt, is Avis. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in New Delhi, India?

70 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor New Delhi, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond New Delhi zijn respectievelijk 120 km/u en 80 km/u. Als je een auto huurt in New Delhi, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Welke auto huren de meeste mensen in New Delhi?

De meeste momondo-gebruikers huren de Hyundai i10 in New Delhi, maar de Ford Explorer is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Hyundai i10 te huren: de prijzen zijn gemiddeld €31 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Hyundai i10 in New Delhi voor slechts €18 per dag. De Ford Explorer in New Delhi kost gemiddeld €83 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij €31 per dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in New Delhi?

Bij Avis is de Audi A4 (en zijn andere vergelijkbare Luxe-auto’s) te huur in New Delhi. Je betaalt om de Audi A4 te huren bij Avis in New Delhi gemiddeld €156/dag.Avis heeft ook andere BMW 5 Series- en Luxe-huurauto’s beschikbaar in New Delhi als het niet lukt om een Audi A4 te regelen.

Hoe is het weer in New Delhi, India in oktober?

In oktober, heeft New Delhi over het algemeen 15 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 26 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in New Delhi, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

De temperaturen in New Delhi zijn tijdens oktober doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in New Delhi hetzelfde als in de rest van Delhi?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Delhi of de nabijgelegen gebieden in oktober met New Delhi als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 26 °C verwachten en ongeveer 15 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Andere steden in India met huurauto's


Start met het plannen van je reis naar New Delhi