Huurauto's in New Delhi, India

Op zoek naar goedkope autoverhuur in New Delhi, India? Start je zoektocht hier!

New Delhi, DL, India
24 jun. — 1 jul.
Zelfde inleverlocatie
New Delhi, DL, India
do 24/6
Middag
do 1/7
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur New Delhi

Alle bekende autoverhuurders in New Delhi, India
Overzicht

Hygiëne

2,7

Comfort

2,9

Totaalscore

2,5

Ophalen/Inleveren

2,1

Waar voor je geld

2,5
5 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf New Delhi, India

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van New Delhi Indira Gandhi Internationaal

Autoverhuur in New Delhi

Welke schoonmaakmaatregelen nemen New Delhi autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in New Delhi hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbiedt, is Avis. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in New Delhi, India?

70 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor New Delhi, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond New Delhi zijn respectievelijk 120 km/u en 80 km/u. Als je een auto huurt in New Delhi, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in New Delhi, India in juni?

In juni, heeft New Delhi over het algemeen 54 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 34 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in New Delhi, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juni?

De temperaturen in New Delhi zijn tijdens juni doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in New Delhi hetzelfde als in de rest van Delhi?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Delhi of de nabijgelegen gebieden in juni met New Delhi als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 34 °C verwachten en ongeveer 54 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Andere steden in India met huurauto's


Start met het plannen van je reis naar New Delhi