Auto huren New Delhi, India

Op zoek naar goedkope autoverhuur in New Delhi, India? Start je zoektocht hier!

New Delhi, DL, India
14 mrt. — 21 mrt.
Zelfde inleverlocatie
New Delhi, DL, India
zo 14/3
13:00
zo 21/3
Middag

Overzicht autoverhuur New Delhi

Alle bekende autoverhuurders in New Delhi, India
Verhuurder-score: Matig 2.5

Score gebaseerd op 13 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf New Delhi, India

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van New Delhi Indira Gandhi Internationaal

Autoverhuur in New Delhi

Welke schoonmaakmaatregelen nemen New Delhi autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in New Delhi hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Avis en Europcar.. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn New Delhi, India-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in New Delhi heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in New Delhi zijn Avis, Europcar en keddy by Europcar, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is de maximumsnelheid in New Delhi, India?

70 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor New Delhi, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond New Delhi zijn respectievelijk 120 km/u en 80 km/u. Als je een auto huurt in New Delhi, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in New Delhi, India in maart?

In maart, heeft New Delhi over het algemeen 11 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 22 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in New Delhi, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in maart?

De temperaturen in New Delhi zijn tijdens maart doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in New Delhi hetzelfde als in de rest van Delhi?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Delhi of de nabijgelegen gebieden in maart met New Delhi als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 22 °C verwachten en ongeveer 11 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Andere steden in India met huurauto's


Start nu met het plannen van je reis naar New Delhi

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar New Delhi

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar New Delhi
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van New Delhi

    Vind hotels in New Delhi