Huurauto's in Bonn, Duitsland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Bonn, Duitsland? Start je zoektocht hier!

Bonn, Duitsland
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Bonn, Duitsland
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Bonn

Alle bekende autoverhuurders in Bonn, Duitsland
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

9,2

Totaalscore

9,2

Ophalen/Inleveren

9,2

Waar voor je geld

9,2
11 locaties
4 locaties
4 locaties
4 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Bonn, Duitsland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Frankfurt am Main Frankfurt Internationaal

Autoverhuur in Bonn

45 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Bonn met momondo in oktober.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Bonn autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Enterprise is een van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Bonn te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Bonn deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Bonn, Duitsland?

Wanneer je een huurauto boekt in Bonn, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Bonn zijn respectievelijk 100 km/u en Adviserend. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Bonn bevindt.

Welke auto huren de meeste mensen in Bonn?

De Ford Focus huren in Bonn is de populairste keuze onder momondo-gebruikers, gevolgd door het huren van de Volkswagen Polo. Onze gebruikers vonden deals voor de Ford Focus in Bonn voor gemiddeld €30 per dag en voor slechts €11 per dag. Het kost gemiddeld €65 per dag om de Volkswagen Polo te huren in Bonn, maar je kunt ook prijzen vinden van slechts €13 per dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Ford Transit huren in Bonn?

Alamo is het populairste autoverhuurbedrijf met de Ford Transit te huur in Bonn. De prijs om de Ford Transit huren bij Alamo is gemiddeld €43/dag.

Hoe is het weer in Bonn, Duitsland in oktober?

Het weer in Bonn is in de maand oktober gewoonlijk 10 °C en de verwachte neerslag is 65 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Het weer in Bonn tijdens oktober heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Bonn. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Bonn vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Ford Focus, de Volkswagen Polo en de Fiat Panda.

Is het weer in Bonn hetzelfde als in de rest van Noordrijn-Westfalen?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Bonn voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand oktober is het van belang om te weten dat de rest van Noordrijn-Westfalen gewoonlijk een temperatuur heeft van 10 °C en er over het algemeen 61,2 mm neerslag valt.


Ontdek meer huurtauto’s in Noordrijn-Westfalen

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals , en in Noordrijn-Westfalen

Start met het plannen van je reis naar Bonn