Huurauto's in Gaziantep, Turkije

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Gaziantep, Turkije? Start je zoektocht hier!

Gaziantep, Turkije
4 nov. — 11 nov.
Zelfde inleverlocatie
Gaziantep, Turkije
do 4/11
Middag
do 11/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Gaziantep

Alle bekende autoverhuurders in Gaziantep, Turkije
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

4,6

Totaalscore

4,6

Ophalen/Inleveren

5,3

Waar voor je geld

5,3
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

3,0

Totaalscore

3,0

Ophalen/Inleveren

4,0

Waar voor je geld

4,0
5 locaties
5 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Gaziantep, Turkije

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Gaziantep

Autoverhuur in Gaziantep

Tot dusver waren er in oktober 158 zoekacties bij momondo voor een huurauto in Gaziantep.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Gaziantep autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Hertz en Budget zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Gaziantep. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Gaziantep, Turkije-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Gaziantep geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Gaziantep. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Gaziantep, Turkije?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Gaziantep, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Gaziantep zijn respectievelijk 120 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Gaziantep, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Welke auto huren de meeste mensen in Gaziantep?

De Ford Focus is volgens onze gegevens de populairste huurauto in Gaziantep. Onze gebruikers vonden in Gaziantep, prijzen voor Ford Focus van slechts €12/dag, maar gemiddeld zijn de verwachte prijzen ongeveer €32/dag. Een andere populaire huurauto in Gaziantep is de Hyundai Accent, voor gemiddeld €44/dag en er zijn ook deals voor slechts €21/dag.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Gaziantep?

Budget is het populairste autoverhuurbedrijf met de Audi A4 te huur in Gaziantep. De prijs om de Audi A4 huren bij Budget is gemiddeld €111/dag.Houd er rekening mee dat Budget ook andere huuropties beschikbaar heeft voor de Luxe als je de Audi A4 niet kunt boeken voor jouw reisdatums. Je kunt ook de BMW 5 Series huren bij Budget in Gaziantep.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

Het klimaat in Gaziantep heeft doorgaans tijdens oktober geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Gaziantep.


Start met het plannen van je reis naar Gaziantep