Huurauto's in Incheon, Zuid-Korea

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Incheon, Zuid-Korea? Start je zoektocht hier!

Incheon, Zuid-Korea
19 mei. — 26 mei.
Zelfde inleverlocatie
Incheon, Zuid-Korea
wo 19/5
Middag
wo 26/5
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Incheon

Alle bekende autoverhuurders in Incheon, Zuid-Korea
7,2
Goed
1 beoordeling3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

6,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

6,0

Waar voor je geld

8,0
0,0
Verschrikkelijk
3 locaties
0,0
Verschrikkelijk
2 locaties
0,0
Verschrikkelijk
1 locatie
0,0
Verschrikkelijk
1 locatie
0,0
Verschrikkelijk
1 locatie

Afstand tot populaire hotels vanaf Incheon, Zuid-Korea

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Incheon Internationaal

Autoverhuur in Incheon

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Incheon autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Avis en Hertz zijn een aantal van de bedrijven die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Incheon te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Incheon deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Incheon, Zuid-Korea-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Incheon bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Avis, keddy by Europcar en Hertz annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is de maximumsnelheid in Incheon, Zuid-Korea?

Wanneer je een huurauto boekt in Incheon, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 60 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Incheon zijn respectievelijk 80 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Incheon bevindt.

Hoe is het weer in Incheon, Zuid-Korea in mei?

Het weer in Incheon is in de maand mei gewoonlijk 16 °C en de verwachte neerslag is 70 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in mei?

Het klimaat in Incheon heeft doorgaans tijdens mei geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Incheon.

Is het weer in Incheon hetzelfde als in de rest van Incheon?

Het klimaat in Incheon in mei is gewoonlijk 16 °C met een verwachte neerslag van 70 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Incheon voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Andere steden in Zuid-Korea met huurauto's


Start met het plannen van je reis naar Incheon