Auto huren Seoel, Zuid-Korea

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Seoel, Zuid-Korea? Start je zoektocht hier!

Seoel, Zuid-Korea
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Seoel, Zuid-Korea
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Seoel

Alle bekende autoverhuurders in Seoel, Zuid-Korea
Verhuurder-score: Goed 7.6

Score gebaseerd op 76 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 4.8

Score gebaseerd op 3 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Seoel, Zuid-Korea

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Incheon Internationaal

Autoverhuur in Seoel

In april hebben we 2 zoekacties voor autoverhuur in Seoel uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Seoel autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Seoel hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn National, Avis, en Hertz. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Seoel, Zuid-Korea-autoverhuur?

Elk autoverhuurbedrijf in Seoel heeft een ander annuleringsbeleid. Bij momondo zullen we altijd in de zoekresultaten van autoverhuur vermelden of een verhuurder annuleringskosten rekent of niet. Enkele van de beste autoverhuurbedrijven in Seoel zijn National, Avis en keddy by Europcar, dus zorg ervoor dat je controleert of ze een gratis annulering aanbieden.

Wat is de maximumsnelheid in Seoel, Zuid-Korea?

De maximumsnelheid van Seoel is 60 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Seoel is 80 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Seoel, Zuid-Korea in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Seoel kun je temperaturen van ongeveer 12 °C en neerslag van ongeveer 128 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Seoel tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Seoel.

Is het weer in Seoel hetzelfde als in de rest van Seoul?

Het klimaat in Seoul in april is gewoonlijk 12 °C met een verwachte neerslag van 128 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Seoel voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Andere steden in Zuid-Korea met huurauto's


Start nu met het plannen van je reis naar Seoel