Huurauto's in Mexico-Stad, Mexico

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Mexico-Stad, Mexico? Start je zoektocht hier!

Mexico-Stad, DF, Mexico
3 feb. — 10 feb.
Zelfde inleverlocatie
Mexico-Stad, DF, Mexico
do 3/2
Middag
do 10/2
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Mexico-Stad

Alle bekende autoverhuurders in Mexico-Stad, Mexico
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,4

Comfort

6,0

Globaal

4,8

Prijs-kwaliteit

4,4
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,0

Comfort

5,0

Globaal

5,0

Prijs-kwaliteit

5,0
5 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

5,6

Globaal

3,6

Prijs-kwaliteit

5,6
19 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,5

Comfort

5,0

Globaal

3,5

Prijs-kwaliteit

3,7
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,3

Comfort

4,1

Globaal

3,5

Prijs-kwaliteit

3,1
13 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,3

Comfort

3,5

Globaal

3,4

Prijs-kwaliteit

3,0
14 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

3,2

Globaal

3,1

Prijs-kwaliteit

3,1
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

3,6

Comfort

3,5

Globaal

3,0

Prijs-kwaliteit

2,9

Afstand tot populaire hotels vanaf Mexico-Stad, Mexico

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Mexico-Stad Juarez Internationaal

Autoverhuur in Mexico-Stad

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Mexico-Stad autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  De schoonmaak van voertuigen is altijd een prioriteit geweest bij autoverhuurbedrijven. Budget, Thrifty, en Alamo zijn een aantal van de verhuurbedrijven die een extra intensieve reiniging uitrollen om ervoor te zorgen dat je auto wordt gedesinfecteerd. Zoek op onze site of er een optie is voor een intensieve schoonmaak bij je huurauto in Mexico-Stad. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Mexico-Stad, Mexico-autoverhuur?

  In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Mexico-Stad-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Mexico-Stad gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

 • Wat is de maximumsnelheid in Mexico-Stad, Mexico?

  Reizigers die een auto huren in Mexico-Stad, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 70 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Mexico-Stad zijn over het algemeen 120 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Mexico-Stad?

  De meeste momondo-gebruikers huren de Hyundai Accent in Mexico-Stad, maar de Chevrolet Spark is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Hyundai Accent te huren: de prijzen zijn gemiddeld €14 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Hyundai Accent in Mexico-Stad voor slechts €0 per dag. De Chevrolet Spark in Mexico-Stad kost gemiddeld €12 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij €0 per dag.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi A4 huren in Mexico-Stad?

  Bij Ace is de Audi A4 (en zijn andere vergelijkbare Luxe-auto’s) te huur in Mexico-Stad. Je betaalt om de Audi A4 te huren bij Ace in Mexico-Stad gemiddeld €48/dag.

 • Hoe is het weer in Mexico-Stad, Mexico in januari?

  Tijdens de maand januari is de gemiddelde temperatuur in Mexico-Stad 13 °C en de verwachte neerslag 0 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Mexico-Stad.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het weer in Mexico-Stad tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Mexico-Stad. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Mexico-Stad vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Chevrolet Spark en de Ford Focus.

 • Is het weer in Mexico-Stad hetzelfde als in de rest van Mexico-Stad?

  Het klimaat in Mexico-Stad in januari is gewoonlijk 13 °C met een verwachte neerslag van 0 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Mexico-Stad voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start met het plannen van je reis naar Mexico-Stad