Nieuwste deals
Inzichten
Auto's vergelijken
Overzicht aanbieders
Veelgestelde vragen

Autoverhuur in Cancún, Quintana Roo

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Cancún, Quintana Roo? Start je zoektocht hier!

Leeftijd bestuurder: 26-65
zo 21/7
zo 28/7

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Gekozen tot de winnaar van Europa's beste reis-app 2023
Boek je huurauto met momondo en bespaar geld
Beste deals voor huurauto's
Beste deals voor huurauto's
Bekijk deals van autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.
Prijstransparantie
Prijstransparantie
Bekijk de totale kosten van tevoren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Boek flexibel
Boek flexibel
Vind huurauto's met gratis annuleren en een verbeterde schoonmaak.
Prijs Alerts
Prijs Alerts
Nog niet klaar om te boeken? om prijzen te volgen.

Beste gevonden deals voor huurauto's in Cancún, Quintana Roo

Vind hieronder geweldige deals voor allerlei populaire huurauto's in Cancún, Quintana Roo
Beste tarieven gevonden door momondo-gebruikers in de afgelopen 48 uur

Statistieken en trends voor huurauto's in Cancún

Een handig inzicht zodat je de beste huurauto kunt vinden in Cancún

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Cancún?

De goedkoopste huurauto's in Cancún worden doorgaans gevonden via MEXRENTACAR . Als je boekt bij MEXRENTACAR , kun je al verhuurprijzen vinden van slechts €7/dag. De gemiddelde prijs om een auto te huren in Cancún is €16/dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Cancún heeft de meeste locaties?

Europcar heeft van alle autoverhuurbedrijven in Cancún de meeste locaties, met 14 afdelingen.

Welke auto huren de meeste mensen in Cancún?

De Nissan X-Trail en de Jeep Patriot zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Cancún. Huurprijzen voor de Nissan X-Trail kunnen in Cancún verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €23/dag en deze kan zelfs slechts €17/ dag zijn. De huurprijzen voor de Jeep Patriot kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €26/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €25/dag.

Cancún, Quintana Roo huurauto deals, gevonden bij momondo

Vind de perfecte huurauto voor jou in Cancún

Klein auto's

€15 - €42

Alle typen auto's

€19 - €41

De gemiddelde prijs voor het huren van een klein auto in Cancún, Mexico is €22. De goedkoopste periode om een klein auto te huren in Cancún, Mexico is in mei. De prijs is dan 35% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €15 per dag. De prijs voor het huren van een klein auto is doorgaans 24% goedkoper dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cancún. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cancún verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor klein auto huurauto's in Cancún die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een medium auto in Cancún, Mexico is €31. De goedkoopste periode om een medium auto te huren in Cancún, Mexico is in juni. De prijs is dan 36% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €20 per dag. De prijs voor het huren van een medium auto is doorgaans 4% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cancún. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cancún verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor medium auto huurauto's in Cancún die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een groot auto in Cancún, Mexico is €54. De goedkoopste periode om een groot auto te huren in Cancún, Mexico is in juni. De prijs is dan 77% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €13 per dag. De prijs voor het huren van een groot auto is doorgaans 46% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cancún. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cancún verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

De gemiddelde prijs voor het huren van een SUV in Cancún, Mexico is €37. De goedkoopste periode om een SUV te huren in Cancún, Mexico is in juni. De prijs is dan 41% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €22 per dag. De prijs voor het huren van een SUV is doorgaans 19% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cancún. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cancún verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt. Hieronder vind je de beste prijzen die voor SUV huurauto's in Cancún die bij momondo werden gevonden in de afgelopen week.

De gemiddelde prijs voor het huren van een busje in Cancún, Mexico is €57. De goedkoopste periode om een busje te huren in Cancún, Mexico is in november. De prijs is dan 29% lager dan in de rest van het jaar en je betaalt slechts €41 per dag. De prijs voor het huren van een busje is doorgaans 48% duurder dan de gemiddelde prijs voor autoverhuur in Cancún. De gemiddelde prijs voor het huren van een voertuig in Cancún verschilt op basis van een aantal factoren, waaronder aanbod, hoe populair het voertuig is en hoelang van tevoren je je huurauto boekt.

Volkswagen Polo
of vergelijkbaar Economy
Max. 2 passagiers

€7/dag

12 aug. - 27 aug.
Volkswagen Polo
Opel Astra
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€7/dag

8 aug. - 26 aug.
Opel Astra
Toyota Corolla
of vergelijkbaar Compact
Max. 4 passagiers

€9/dag

25 jul. - 14 aug.
Toyota Corolla

Overzicht autoverhuur Cancún

Alle bekende autoverhuurders in Cancún, Quintana Roo

Enterprise Rent-A-Car

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,5

Comfort

6,0

Globaal

5,6

Ophalen/inleveren

6,2

Prijs-kwaliteit

5,3

National

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,0

Comfort

6,1

Globaal

5,4

Ophalen/inleveren

5,7

Prijs-kwaliteit

5,0

Alamo

5 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,7

Comfort

5,5

Globaal

4,9

Ophalen/inleveren

5,2

Prijs-kwaliteit

4,6

Avis

12 locaties
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

5,9

Globaal

5,0

Ophalen/inleveren

5,3

Prijs-kwaliteit

5,4

Budget

6 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,9

Comfort

4,8

Globaal

4,3

Ophalen/inleveren

4,5

Prijs-kwaliteit

4,6

Europcar

14 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,7

Comfort

5,2

Globaal

3,9

Ophalen/inleveren

4,3

Prijs-kwaliteit

3,8

Hertz

12 locaties
Overzicht

Hygiëne

5,7

Comfort

5,2

Globaal

3,7

Ophalen/inleveren

3,9

Prijs-kwaliteit

3,4

keddy by Europcar

11 locaties
Overzicht

Hygiëne

4,0

Comfort

3,8

Globaal

3,1

Ophalen/inleveren

3,0

Prijs-kwaliteit

2,9

Korte feitjes over huurauto's in Cancún

Ontvang een overzicht van goede autoverhuurdeals, populaire autoverhuurbedrijven en de beste typen huurauto's voor je bezoek aan Cancún

Populairste verhuurder

MEXRENTACAR

Populaire typen auto's

Standard, SUV, Intermediate

Goedkoopste huurauto

€11

Populairste model

Nissan X-Trail
Het populairste autoverhuurbedrijf in Cancún dat deze maand op momondo werd gevonden, is MEXRENTACAR . Andere goede keuzes voor een autoverhuurbedrijf zijn Firefly en Hertz
De volgende typen auto's werden in de afgelopen 72 uur aangeboden bij autoverhuurbedrijven in Cancún: Standard, SUV en Intermediate.
De laagste prijs voor een huurauto in Cancún is €11/dag. In dit gebied begint de verwachte gemiddelde prijs bij €21/dag.
Het populairste automodel om te huren in Cancún was in de afgelopen 7 dagen de Nissan X-Trail. Onze gebruikers hebben als alternatief ook een voorkeur voor de Jeep Patriot.

Met een huurauto rijden in Cancún - Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over auto huren in Cancún zodat je perfect bent voorbereid op je volgende trip.

Wat kost het om een auto te huren in Cancún, Mexico in augustus?

De goedkoopste huurautodeals in Cancún voor augustus zijn zo'n €26 tot €27. Als je een auto voor een week wilt huren, vind je verschillende deals voor zo'n €13. De gemiddelde prijs is hier €27.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Cancún, Mexico-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Cancún geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Cancún. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is het beste type auto om te huren in Cancún tijdens augustus?

Het huren van een standaard type auto in Cancún gedurende de maand augustus is waar de meeste reizigers voor kiezen. Met temperaturen van gemiddeld 29 °C en neerslag rond de 184 mm in augustus, is een standaard auto meer dan geschikt voor deze weersomstandigheden. Dit is het perfecte type huurauto voor natte wegen en temperaturen boven het vriespunt. Een Standaard huren in Cancún kost gemiddeld €22 per dag.

Wat is de maximumsnelheid in Cancún, Mexico?

De maximumsnelheid in Cancún is 70 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Cancún heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 120 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Cancún op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Hoe is het weer in Cancún, Mexico in juli?

Tijdens de maand juli is de gemiddelde temperatuur in Cancún 30 °C en de verwachte neerslag 70 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Cancún.

Is het weer in Cancún hetzelfde als in de rest van Quintana Roo?

Het klimaat in Quintana Roo in juli is gewoonlijk 27 °C met een verwachte neerslag van 112,5 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Cancún voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.

Wanneer heeft momondo voor het laatst de prijzen voor huurauto's in Cancún bijgewerkt?

Prijzen voor huurauto's in Cancún worden iedere dag vernieuwd.

Bij hoeveel vliegmaatmaatschappijen zoekt momondo voor huurauto's in Cancún?

Per juli 2024 zijn er 191 vliegmaatschappijen beschikbaar die je kunt kiezen voor huurauto's naar Cancún.

Hoe oud moet je zijn om een auto te huren in Cancún?

In een aantal landen, waaronder Cancún, verschilt de minimumleeftijd voor bestuurders. In veel EU-landen moeten bestuurders 18 jaar of ouder zijn. Je moet in het algemeen 21 jaar of ouder zijn om een auto te huren in het buitenland. Als je jonger bent dan 25, kan er een toeslag worden gerekend voor jonge bestuurders. We raden aan het beleid van het door jou gekozen verhuurbedrijf door te nemen voordat je boekt.

Welke documentatie of wat voor ID heb je nodig om een auto te huren in Cancún?

Alle bestuurders moeten een geldig rijbewijs hebben om een auto te kunnen huren in Cancún. Als het rijbewijs in een andere taal is uitgegeven dan de taal van het land waarin de auto wordt gehuurd, kan het nodig zijn om een internationaal rijbewijs te tonen om het risico op mogelijke boetes te voorkomen. Als je een auto huurt in het buitenland, moet je mogelijk ook bewijs delen van je terugreis en gegevens over je accommodatie tijdens je verblijf. We raden altijd aan bij dit bij het afzonderlijke autoverhuurbedrijf waarbij je boekt na te gaan.


Waarom zou ik momondo gebruiken?

Waarom zou ik momondo gebruiken voor een huurauto in Cancún?

Je kunt tijd en geld besparen als je een huurauto in Cancún boekt op momondo. momondo doorzoekt duizenden autoverhuurwebsites en -locaties, zodat jij kunt kiezen op de beste opties en auto's.

Hoe helpt momondo mij bij het vinden van de beste autoverhuurdeals in Cancún?

Met momondo kun je de beste autoverhuurdeal vinden in Cancún door gebruik te maken van handige filters om je zoekopdracht te verfijnen. Onze filters omvatten onder meer prijs, type auto, verhuurbedrijf en eventueel gewenste specifieke voorwaarden.

Toont momondo autoverhuurdeals in Cancún met gratis annuleren?

Natuurlijk! momondo heeft een specifieke filter zodat gebruikers kunnen zoeken naar huurauto's in Cancún met gratis annuleren.

Kan ik op momondo een auto huren in Cancún met een eerlijk brandstofbeleid?

Zeker! Op momondo kun je deze functie gebruiken bij het zoeken naar een huurauto in Cancún.

Kan ik op momondo een huurauto vinden in Cancún met intensieve schoonmaak?

Je kunt voor alle autoverhuurlocaties op momondo, waaronder Cancún, een intensieve schoonmaakservice vinden.

Kan ik op momondo zoeken naar huurauto's in Cancún met een onbeperkt aantal kilometers?

momondo heeft een specifieke filter voor huurauto's in Cancún met een onbeperkt aantal kilometers.


Een makkelijkere manier om je trip naar Cancún te beheren

We maken het supermakkelijk om te plannen, organiseren en reizen met vrienden en familie. Trips is grats en beschikbaar, waar je ook boekt.

Ontvang een melding als de prijs omlaag gaat

Dagelijks prijswijzigingen in je inbox - alleen met Prijsalerts.
zo 21/7
Middag
zo 28/7
Middag
E-mail mij momondo's speciale aanbiedingen

Vind betere resultaten voor je verblijf in Cancún