Huurauto's in Kuala Lumpur, Maleisië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Kuala Lumpur, Maleisië? Start je zoektocht hier!

Kuala Lumpur, Maleisië
29 sep. — 6 okt.
Zelfde inleverlocatie
Kuala Lumpur, Maleisië
wo 29/9
Middag
wo 6/10
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Kuala Lumpur

Alle bekende autoverhuurders in Kuala Lumpur, Maleisië
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
10 locaties
8 locaties
7 locaties
6 locaties
4 locaties
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Kuala Lumpur, Maleisië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Kuala Lumpur Internationaal

Autoverhuur in Kuala Lumpur

In september hebben we 5.935 zoekacties voor autoverhuur in Kuala Lumpur uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Kuala Lumpur autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Kuala Lumpur hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbiedt, is Europcar. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Kuala Lumpur, Maleisië?

Wanneer je een huurauto boekt in Kuala Lumpur, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 70 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Kuala Lumpur zijn respectievelijk 90 km/u en 110 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Kuala Lumpur bevindt.

Welke auto huren de meeste mensen in Kuala Lumpur?

De Hyundai Accent en de Ford Focus zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Kuala Lumpur. Huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen in Kuala Lumpur verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs 25€/dag en deze kan zelfs slechts 10€/ dag zijn. De huurprijzen voor de Ford Focus kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld 28€/dag, met de goedkoopste deals voor slechts 10€/dag.

Hoe is het weer in Kuala Lumpur, Maleisië in september?

Tijdens de maand september is de gemiddelde temperatuur in Kuala Lumpur 27 °C en de verwachte neerslag 190 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Kuala Lumpur.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in september?

Er is een grote kans op regen, ondanks dat de temperaturen tijdens september hoger zijn dan normaal. momonodo raadt aan een auto met airco te huren om in het warme klimaat van Kuala Lumpur koel te blijven.

Is het weer in Kuala Lumpur hetzelfde als in de rest van Kuala Lumpur?

Het klimaat in Kuala Lumpur in september is gewoonlijk 27 °C met een verwachte neerslag van 190 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Kuala Lumpur voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Andere steden in Maleisië met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Kuching Utara, Johor Bahru en Langkawi in Maleisië

Start met het plannen van je reis naar Kuala Lumpur