Huurauto's in Queenstown, Nieuw-Zeeland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Queenstown, Nieuw-Zeeland? Start je zoektocht hier!

Queenstown, Nieuw-Zeeland
28 jan. — 4 feb.
Zelfde inleverlocatie
Queenstown, Nieuw-Zeeland
vr 28/1
Middag
vr 4/2
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Queenstown

Alle bekende autoverhuurders in Queenstown, Nieuw-Zeeland
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,5

Comfort

9,5

Globaal

9,5

Prijs-kwaliteit

9,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

9,1

Comfort

9,1

Globaal

9,1

Prijs-kwaliteit

9,1
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,2

Globaal

7,2

Prijs-kwaliteit

7,0
4 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Queenstown, Nieuw-Zeeland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Queenstown Intl

Autoverhuur in Queenstown

 • Welke schoonmaakmaatregelen nemen Queenstown autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

  Europcar, Avis, en Alamo zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Queenstown te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Queenstown deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

 • Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Queenstown, Nieuw-Zeeland-autoverhuur?

  De meeste autoverhuurbedrijven in Queenstown bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals Europcar, Scotties en Avis annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

 • Wat is de maximumsnelheid in Queenstown, Nieuw-Zeeland?

  Reizigers die een auto huren in Queenstown, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Queenstown zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 110 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

 • Welke auto huren de meeste mensen in Queenstown?

  Voor gemiddeld €35/dag (en vanaf slechts €4/dag) zijn de huurauto’s Hyundai Accent in Queenstown het populairst bij onze gebruikers. De Ford Focus huren in Queenstown voor gemiddeld €37/dag (€1/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

 • Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Audi Q7 huren in Queenstown?

  Bij AeroDrive kun je de Audi Q7 huren in Queenstown voor gemiddeld €145/dag. De beschikbaarheid van de Audi Q7 om te huren in Queenstown kan verschillen, dus probeer het huren van een auto niet last-minute te plannen.

 • Hoe is het weer in Queenstown, Nieuw-Zeeland in januari?

  Als je tijdens de maand januari op zoek bent naar een huurauto in Queenstown kun je temperaturen van ongeveer 15 °C en neerslag van ongeveer 80 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

 • Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

  Het klimaat in Queenstown heeft doorgaans tijdens januari geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Queenstown. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Queenstown vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Ford Focus en de Class Compact SUV.

 • Is het weer in Queenstown hetzelfde als in de rest van Otago?

  Als je op zoek bent naar een huurauto in Queenstown voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand januari is het van belang om te weten dat de rest van Otago gewoonlijk een temperatuur heeft van 15 °C en er over het algemeen 80 mm neerslag valt.


Andere steden in Nieuw-Zeeland met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Auckland, Christchurch en Invercargill in Nieuw-Zeeland

Start met het plannen van je reis naar Queenstown