Auto huren Bilzen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Bilzen? Start je zoektocht hier!

Bilzen, Bélgica
28 jan. — 4 feb.
Zelfde inleverlocatie
Bilzen, Bélgica
do. 28/1
Middag
do. 4/2
Middag

Afstand tot populaire hotels vanaf Bilzen

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Brussel-Nationaal

Autoverhuur in Bilzen

22 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Bilzen voor januari.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Bilzen autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Bilzen hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Enterprise, Avis, en Sixt. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Bilzen heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Avis heeft doorgaans de goedkoopste dagtarieven in Bilzen, die je kunt vinden op een van hun locaties. Gemiddeld zou je 36€/per dag moeten betalen, maar onze gebruikers hebben tarieven gevonden die zo laag zijn als 21€/per dag voor hun huurauto in Bilzen.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Bilzen-autoverhuur?

Huurauto's in Bilzen van populaire bedrijven zoals Enterprise, Avis en Sixt bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Bilzen, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Welk autoverhuurbedrijf in Bilzen heeft de meeste locaties?

Avis is erg populair in Bilzen, aangezien ze meer locaties hebben dan andere autoverhuurbedrijven. Je kunt 2 locaties vinden in het centrum van Bilzen, en een bedrag van zo'n 36€/per dag verwachten te betalen voor een huurauto in Bilzen.

Wat is de maximumsnelheid in Bilzen?

De maximumsnelheid van Bilzen is 50 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Bilzen is 90 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 120 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het weer in Bilzen tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Bilzen.

Is het weer in Bilzen hetzelfde als in de rest van Limburg (België)?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Bilzen voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand januari in Limburg (België) ongeveer 2 °C is en er 90 mm aan verwachte neerslag valt.


Start nu met het plannen van je reis naar Bilzen

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Bilzen

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Bilzen
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Bilzen

    Vind hotels in Bilzen