Auto huren Buriram, Thailand

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Buriram, Thailand? Start je zoektocht hier!

Buriram, Thailand
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Buriram, Thailand
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Afstand tot populaire hotels vanaf Buriram, Thailand

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Buriram

Autoverhuur in Buriram

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Buriram autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Avis, Budget, en Hertz zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Buriram te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Buriram deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Buriram, Thailand-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Buriram geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Buriram. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Buriram, Thailand?

60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Buriram, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Buriram zijn respectievelijk 120 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Buriram, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het klimaat in Buriram heeft doorgaans tijdens april geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Buriram.


Start nu met het plannen van je reis naar Buriram