Auto huren Oxford, Engeland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Oxford, Engeland? Start je zoektocht hier!

Oxford, ENG, Verenigd Koninkrijk
22 apr. — 29 apr.
Zelfde inleverlocatie
Oxford, ENG, Verenigd Koninkrijk
do 22/4
Middag
do 29/4
Middag

Overzicht autoverhuur Oxford

Alle bekende autoverhuurders in Oxford, Engeland
Verhuurder-score: Uitstekend 10.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Uitstekend 8.5

Score gebaseerd op 7 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.1

Score gebaseerd op 8 beoordelingen

Verhuurder-score: Goed 7.7

Score gebaseerd op 3 beoordelingen

Verhuurder-score: Oké 4.4

Score gebaseerd op 2 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Oxford, Engeland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Londen Heathrow

Autoverhuur in Oxford

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Oxford autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Enterprise, National, en Budget zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Oxford vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Oxford. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Oxford, ENG-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Oxford-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Oxford gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Oxford, ENG?

50 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Oxford, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Oxford zijn respectievelijk 115 km/u en 100 km/u. Als je een auto huurt in Oxford, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Oxford, Verenigd Koninkrijk in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Oxford kun je temperaturen van ongeveer 9 °C en neerslag van ongeveer 36 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Oxford tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een specifiek voertuig voor hun huurauto in Oxford.

Is het weer in Oxford hetzelfde als in de rest van Engeland?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Oxford voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Engeland gewoonlijk een temperatuur heeft van 8 °C en er over het algemeen 50,2 mm neerslag valt.


Ontdek meer huurtauto’s in Engeland

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Barnsley, Birmingham en Bristol in Engeland

Start nu met het plannen van je reis naar Oxford