Auto huren Sumburgh

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Sumburgh? Start je zoektocht hier!

Sumburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk1 okt. — 4 okt.
Sumburgh, Schotland, Verenigd Koninkrijk
do. 10/1
12:00
zo. 10/4
12:00

Overzicht autoverhuur Sumburgh

Alle bekende autoverhuurders in Sumburgh
Verhuurder-score: Uitstekend 9.7

Score gebaseerd op 3 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.8

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Autoverhuur in Sumburgh

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Sumburgh autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Sumburgh hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Avis en Europcar.. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Sumburgh-autoverhuur?

Huurauto's in Sumburgh van populaire bedrijven zoals Firefly, keddy by Europcar en Easirent bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Sumburgh, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Sumburgh?

De maximumsnelheid in Sumburgh is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Sumburgh heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 100 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Sumburgh op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 115 km/u is.


Andere steden in Verenigd Koninkrijk met huurauto's