Huurauto's in Rzeszów, Polen

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Rzeszów, Polen? Start je zoektocht hier!

Rzeszów, Polen
5 aug. — 12 aug.
Zelfde inleverlocatie
Rzeszów, Polen
do 5/8
Middag
do 12/8
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Rzeszów

Alle bekende autoverhuurders in Rzeszów, Polen
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
5 locaties
4 locaties
4 locaties
3 locaties
3 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Rzeszów, Polen

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Krakau Kraków-Balice

Autoverhuur in Rzeszów

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Rzeszów autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Avis en Budget zijn een paar van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Rzeszów vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Rzeszów. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Rzeszów, Polen-autoverhuur?

De meeste van de Rzeszów autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Rzeszów zoals Avis, Budget en Global Rent A Car vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is de maximumsnelheid in Rzeszów, Polen?

De maximumsnelheid in Rzeszów is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Rzeszów heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 100 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Rzeszów op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 140 km/u is.

Hoe is het weer in Rzeszów, Polen in juli?

Het weer in Rzeszów is in de maand juli gewoonlijk 17 °C en de verwachte neerslag is 80 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in juli?

De temperaturen in Rzeszów zijn tijdens juli doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Rzeszów hetzelfde als in de rest van Subkarpaten?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Subkarpaten of de nabijgelegen gebieden in juli met Rzeszów als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 17 °C verwachten en ongeveer 80 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start met het plannen van je reis naar Rzeszów