Auto huren Arequipa

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Arequipa? Start je zoektocht hier!

Arequipa, Perú
24 jan. — 31 jan.
Zelfde inleverlocatie
Arequipa, Perú
zo. 24/1
Middag
zo. 31/1
Middag

Overzicht autoverhuur Arequipa

Alle bekende autoverhuurders in Arequipa
Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 3 beoordelingen

Verhuurder-score: Uitstekend 8.0

Score gebaseerd op 1 beoordeling

Verhuurder-score: Oké 5.8

Score gebaseerd op 2 beoordelingen


Afstand tot populaire hotels vanaf Arequipa

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Arequipa Rodriguez Ballon

Autoverhuur in Arequipa

In januari hebben 9 momondo-gebruikers naar goedkope een goedkope huurauto in Arequipa gezocht.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Arequipa autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Enterprise, National, en Europcar zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Arequipa vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Arequipa. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Welk autoverhuurbedrijf in Arequipa heeft de goedkoopste autoverhuurprijzen?

Dagtarieven van National zijn meestal het goedkoopst met een gemiddelde prijs van 25€/per dag wanneer je een auto huurt in Arequipa. De absoluut goedkoopste prijs die wordt gevonden op hun locatie in Arequipa is 24€/per dag.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Arequipa-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Arequipa-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Arequipa gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is het beste type auto om te huren in Arequipa tijdens februari?

Een standaard type auto is de ideale auto om te huren bij een bezoek aan Arequipa in februari. Gemiddeld ontvangt Arequipa 10 mm neerslag en schommelen de temperaturen rond de 15 °C in de maand februari. Deze omstandigheden zijn zeer geschikt voor een standaard type auto, die gemakkelijk een beetje regen aankan en zelfs goed standhoudt als de temperatuur daalt. Een Standaard huren in Arequipa kost gemiddeld 63€ per dag.

Welk autoverhuurbedrijf in Arequipa heeft de meeste locaties?

National heeft 1 locatie. momondo-gebruikers kunnen rekenen op het betalen van een bedrag van zo'n 25€/per dag gemiddeld bij het huren van een auto bij deze locaties.

Wat is de maximumsnelheid in Arequipa?

De maximumsnelheid van Arequipa is 60 km/u wanneer je in de stad rijdt. Deze snelheidslimiet kan ook gelden voor omliggende steden en buurten. De maximumsnelheid in de voorsteden in Arequipa is 100 km/u en de maximumsnelheid op de snelweg is 100 km/u. Zorg er echter voor dat je op bewegwijzering let, aangezien deze snelheden kunnen variëren.

Hoe is het weer in Arequipa, Peru in januari?

In januari, heeft Arequipa over het algemeen 20 mm neerslag en is de gemiddelde temperatuur 15 °C. Deze informatie is nuttig als je op zoek bent naar huurauto’s in Arequipa, omdat het je kan helpen bij het maken van de beste keuze.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in januari?

Het weer in Arequipa tijdens januari heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Arequipa. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Arequipa vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Kia Rio Hatchback, de Chevrolet Spark en de Hyundai i10.

Is het weer in Arequipa hetzelfde als in de rest van Arequipa?

Het klimaat in Arequipa in januari is gewoonlijk 15 °C met een verwachte neerslag van 20 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Arequipa voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Andere steden in Peru met huurauto's

Bekijk deals voor huurauto's in steden zoals Lima, Cuzco en Piura in Peru

Start nu met het plannen van je reis naar Arequipa

  • Ontvang de laatste updates over vluchten naar Arequipa

    Ontdek de beste reistijd, de goedkoopste tarieven en de populairste vliegmaatschappijen.

    Zoek vluchten naar Arequipa
  • Start nu met het plannen van je reis

    Bekijk een overzicht van de beste hotels in de populairste wijken van Arequipa

    Vind hotels in Arequipa