Huurauto's in Cambridge, Engeland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Cambridge, Engeland? Start je zoektocht hier!

Cambridge, ENG, Verenigd Koninkrijk
24 sep. — 1 okt.
Zelfde inleverlocatie
Cambridge, ENG, Verenigd Koninkrijk
vr 24/9
Middag
vr 1/10
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Cambridge

Alle bekende autoverhuurders in Cambridge, Engeland
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

8,0
2 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Cambridge, Engeland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Londen Heathrow

Autoverhuur in Cambridge

In september hebben we 259 zoekacties voor autoverhuur in Cambridge uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Cambridge autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Cambridge hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn Enterprise en Hertz.. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Cambridge, ENG?

Reizigers die een auto huren in Cambridge, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Cambridge zijn over het algemeen 100 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 115 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Welke auto huren de meeste mensen in Cambridge?

De meeste van onze gebruikers kiezen bij het huren van een auto in Cambridge voor de Hyundai Accent met een prijs van 38€/dag. De op een na populairste keuze is de huurauto Ford Focus voor een gemiddelde van 33€/dag. Onze gebruikers vonden de Hyundai Accent om in Cambridge te huren voor slechts 2€/dag en de Ford Focus voor slechts 4€/dag.

Hoe is het weer in Cambridge, Verenigd Koninkrijk in september?

Als je tijdens de maand september op zoek bent naar een huurauto in Cambridge kun je temperaturen van ongeveer 16 °C en neerslag van ongeveer 47 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in september?

Het weer in Cambridge tijdens september heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Cambridge. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Cambridge vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Ford Focus en de Fiat 500.

Is het weer in Cambridge hetzelfde als in de rest van Engeland?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Cambridge voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand september is het van belang om te weten dat de rest van Engeland gewoonlijk een temperatuur heeft van 14 °C en er over het algemeen 60,2 mm neerslag valt.


Ontdek meer huurtauto’s in Engeland

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals Birmingham, Harwich en Ipswich in Engeland

Start met het plannen van je reis naar Cambridge