Auto huren Hua Hin, Thailand

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Hua Hin, Thailand? Start je zoektocht hier!

Hua Hin, Thailand
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Hua Hin, Thailand
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Afstand tot populaire hotels vanaf Hua Hin, Thailand

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Bangkok Suvarnabhumi

Autoverhuur in Hua Hin

Tot nu toe was er deze maand 1 zoekactie van een gebruiker die op zoek was naar een huurauto in Hua Hin.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Hua Hin autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Avis, Dollar, en Budget zijn een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Hua Hin te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Hua Hin deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Hua Hin, Thailand-autoverhuur?

De meeste van de Hua Hin autoverhuurbedrijven waarmee we samenwerken, hebben geen annuleringskosten. Dit betekent dat als je plannen onverwachts veranderen, veel autoverhuurbedrijven in Hua Hin zoals Avis, Dollar en Budget vaak gratis annuleren aanbieden op basis van je reservering.

Wat is de maximumsnelheid in Hua Hin, Thailand?

Wanneer je een huurauto boekt in Hua Hin, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 60 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Hua Hin zijn respectievelijk 90 km/u en 120 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Hua Hin bevindt.

Hoe is het weer in Hua Hin, Thailand in april?

Het weer in Hua Hin is in de maand april gewoonlijk 28 °C en de verwachte neerslag is 60 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

De temperaturen in Hua Hin zijn tijdens april doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Hua Hin hetzelfde als in de rest van Changwat Prachuap Khiri Khan?

Het klimaat in Changwat Prachuap Khiri Khan in april is gewoonlijk 28 °C met een verwachte neerslag van 60 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Hua Hin voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start nu met het plannen van je reis naar Hua Hin