Huurauto's in Mytilini, Griekenland

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Mytilini, Griekenland? Start je zoektocht hier!

Mytilini, Lesbos, Griekenland
9 dec. — 16 dec.
Zelfde inleverlocatie
Mytilini, Lesbos, Griekenland
do 9/12
Middag
do 16/12
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Mytilini

Alle bekende autoverhuurders in Mytilini, Griekenland
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

2,0

Comfort

2,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

2,0
5 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Mytilini, Griekenland

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Samos

Autoverhuur in Mytilini

103 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Mytilini voor december.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Mytilini autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Budget en Enterprise zijn een paar van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Mytilini vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Mytilini. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Mytilini, Griekenland?

De maximumsnelheid in Mytilini is 50 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Mytilini heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 90 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Mytilini op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 130 km/u is.

Welke auto huren de meeste mensen in Mytilini?

De meeste momondo-gebruikers huren de Chevrolet Spark in Mytilini, maar de Opel Corsa is volgens onze gegevens een populaire tweede keuze. Als je interesse hebt om de Chevrolet Spark te huren: de prijzen zijn gemiddeld €14 per dag. Sommige gebruikers vonden huurdeals voor de Chevrolet Spark in Mytilini voor slechts €7 per dag. De Opel Corsa in Mytilini kost gemiddeld €14 per dag. De goedkoopste deals beginnen bij €8 per dag.

Hoe is het weer in Mytilini, Griekenland in december?

Tijdens de maand december is de gemiddelde temperatuur in Mytilini 12 °C en de verwachte neerslag 145 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Mytilini.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het weer in Mytilini tijdens december heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Mytilini. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Mytilini vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Chevrolet Spark, de Opel Corsa en de Fiat Panda.

Is het weer in Mytilini hetzelfde als in de rest van Noord-Egeïsche Eilanden?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Mytilini voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand december in Noord-Egeïsche Eilanden ongeveer 11 °C is en er 152,5 mm aan verwachte neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Mytilini