Auto huren Khao Lak, Thailand

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Khao Lak, Thailand? Start je zoektocht hier!

Khao Lak, Thailand
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Khao Lak, Thailand
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Afstand tot populaire hotels vanaf Khao Lak, Thailand

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Intle Luchthaven Phuket

Autoverhuur in Khao Lak

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Khao Lak autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Khao Lak hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een aantal van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbieden, zijn National, Dollar, en Budget. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Khao Lak, Thailand-autoverhuur?

Huurauto's in Khao Lak van populaire bedrijven zoals National, Dollar en Budget bieden over het algemeen gratis annuleren aan. Hoewel momondo geen controle heeft over het annuleringsbeleid voor huurauto's in Khao Lak, kunnen we je helpen de goedkoopste auto te vinden voor je aanstaande reis.

Wat is de maximumsnelheid in Khao Lak, Thailand?

60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Khao Lak, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Khao Lak zijn respectievelijk 120 km/u en 90 km/u. Als je een auto huurt in Khao Lak, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Khao Lak, Thailand in april?

Het weer in Khao Lak is in de maand april gewoonlijk 29 °C en de verwachte neerslag is 115 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

De temperaturen in Khao Lak zijn tijdens april doorgaans hoog. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het goede weer.

Is het weer in Khao Lak hetzelfde als in de rest van Changwat Phang Nga?

Het klimaat in Changwat Phang Nga in april is gewoonlijk 29 °C met een verwachte neerslag van 115 mm door de maand heen. Als je op zoek bent naar een huurauto en vanuit Khao Lak voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, dien je deze informatie in je achterhoofd te houden.


Start nu met het plannen van je reis naar Khao Lak