Huurauto's in Limoges, Frankrijk

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Limoges, Frankrijk? Start je zoektocht hier!

Limoges, Haute-Vienne, Frankrijk
9 dec. — 16 dec.
Zelfde inleverlocatie
Limoges, Haute-Vienne, Frankrijk
do 9/12
Middag
do 16/12
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Deals bij autoverhuurbedrijven op meer dan 70.000 locaties.

Overzicht autoverhuur Limoges

Alle bekende autoverhuurders in Limoges, Frankrijk
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

10,0

Totaalscore

10,0

Ophalen/Inleveren

10,0

Waar voor je geld

10,0
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

10,0

Comfort

10,0

Totaalscore

2,0

Ophalen/Inleveren

2,0

Waar voor je geld

8,0
6 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
3 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Limoges, Frankrijk

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Bergerac Roumanieres

Autoverhuur in Limoges

12 gebruikers hebben gezocht naar een goedkope huurauto in Limoges met momondo in december.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Limoges autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Extra intensieve schoonmaak is een van de nieuwe voordelen die je mogelijk krijgt wanneer je een auto huurt in Limoges. Gebruik onze zoekfilter om alle bedrijven te zien die een intensieve reiniging voor je reis aanbieden. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Limoges, Frankrijk?

Wanneer je een huurauto boekt in Limoges, moet je je houden aan de maximumsnelheid van de stad 50 km/u. De snelheidslimieten op voorstedelijke wegen en snelwegen in Limoges zijn respectievelijk 80 km/u en 130 km/u. Wees op je hoede voor de bewegwijzering, want deze snelheidslimieten kunnen veranderen afhankelijk van waar je je binnen Limoges bevindt.

Welke auto huren de meeste mensen in Limoges?

De Hyundai Accent en de Fiat 500 zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Limoges. Huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen in Limoges verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €40/dag en deze kan zelfs slechts €12/ dag zijn. De huurprijzen voor de Fiat 500 kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €34/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €13/dag.

Hoe is het weer in Limoges, Frankrijk in december?

Tijdens de maand december is de gemiddelde temperatuur in Limoges 5 °C en de verwachte neerslag 67 mm. Deze informatie is nuttig voor reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Limoges.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

Het klimaat in Limoges heeft doorgaans tijdens december geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Limoges. Prijsbewuste reizigers die op zoek zijn naar een huurauto in Limoges vinden kleine auto's vaak een prettige optie. Deze zijn doorgaans het voordeligst. Voorbeelden van kleine beschikbare huurauto's zijn de Hyundai Accent, de Fiat 500 en de Ford Focus.

Is het weer in Limoges hetzelfde als in de rest van Nouvelle-Aquitaine?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Limoges voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand december in Nouvelle-Aquitaine ongeveer 6 °C is en er 90,9 mm aan verwachte neerslag valt.


Ontdek meer huurtauto’s in Haute-Vienne

Bekijk deals voor huurauto’s in steden zoals , en in Haute-Vienne

Start met het plannen van je reis naar Limoges