Huurauto's in Wakayama, Japan

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Wakayama, Japan? Start je zoektocht hier!

Wakayama, Japan
27 okt. — 3 nov.
Zelfde inleverlocatie
Wakayama, Japan
wo 27/10
Middag
wo 3/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Wakayama

Alle bekende autoverhuurders in Wakayama, Japan
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

8,0

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

6,0
2 locaties
2 locaties

Afstand tot populaire hotels vanaf Wakayama, Japan

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Osaka Kansai Internationaal

Autoverhuur in Wakayama

In oktober hebben we 20 zoekacties voor autoverhuur in Wakayama uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Wakayama autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Hertz is een van de autoverhuurders die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Wakayama te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Wakayama deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Wakayama, Japan?

Reizigers die een auto huren in Wakayama, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 60 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Wakayama zijn over het algemeen 80 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 120 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Hoe is het weer in Wakayama, Japan in oktober?

Het weer in Wakayama is in de maand oktober gewoonlijk 18 °C en de verwachte neerslag is 121 mm. Deze informatie is nuttig als je een auto wilt huren, zodat je zeker weet dat je de beste auto huurt voor het verwachte weer.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

De temperaturen in Wakayama zijn tijdens oktober doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.


Start met het plannen van je reis naar Wakayama