Auto huren Kalmar, Zweden

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Kalmar, Zweden? Start je zoektocht hier!

Kalmar, Zweden
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Kalmar, Zweden
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Kalmar

Alle bekende autoverhuurders in Kalmar, Zweden
Verhuurder-score: Goed 7.6

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Kalmar, Zweden

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Växjö

Autoverhuur in Kalmar

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Kalmar autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Veel autoverhuurbedrijven in Kalmar hebben nieuwe schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je huurauto voor jouw veiligheid wordt gedesinfecteerd. Deze verbeterde reinigingsfunctie wordt nu aangeboden op locaties zoals Sixt, Avis, en Europcar. Gebruik onze nieuwe zoekfilter om alle bedrijven te zien die verbeterde reiniging aanbieden in Kalmar. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Kalmar, Zweden-autoverhuur?

Bij het huren van een auto kun je verwachten dat de meeste autoverhuurbedrijven in Kalmar geen annuleringskosten rekenen. Houd er rekening mee dat momondo dit annuleringsbeleid niet vaststelt, maar we kunnen je helpen goede deals te vinden voor huurauto's in Kalmar. Let op het annuleringsbeleid wanneer je je zoekopdracht uitvoert.

Wat is de maximumsnelheid in Kalmar, Zweden?

60 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Kalmar, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Kalmar zijn respectievelijk 120 km/u en 100 km/u. Als je een auto huurt in Kalmar, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Hoe is het weer in Kalmar, Zweden in april?

Als je tijdens de maand april op zoek bent naar een huurauto in Kalmar kun je temperaturen van ongeveer 4 °C en neerslag van ongeveer 30 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het weer in Kalmar tijdens april heeft doorgaans niet veel invloed op het type huurauto. momondo-gebruikers lijken een voorkeur te hebben voor bepaalde autotypen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Kalmar.

Is het weer in Kalmar hetzelfde als in de rest van Kalmar län?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Kalmar voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden in de maand april is het van belang om te weten dat de rest van Kalmar län gewoonlijk een temperatuur heeft van 4 °C en er over het algemeen 30 mm neerslag valt.


Start nu met het plannen van je reis naar Kalmar