Auto huren Imola, Italië

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Imola, Italië? Start je zoektocht hier!

Imola, Bologna, Italië
21 apr. — 28 apr.
Zelfde inleverlocatie
Imola, Bologna, Italië
wo 21/4
Middag
wo 28/4
Middag

Overzicht autoverhuur Imola

Alle bekende autoverhuurders in Imola, Italië
Verhuurder-score: Oké 4.8

Score gebaseerd op 1 beoordeling


Afstand tot populaire hotels vanaf Imola, Italië

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Venetië Marco Polo

Autoverhuur in Imola

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Imola autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Schone voertuigen zijn altijd een prioriteit geweest; autoverhuurbedrijven in Imola hebben echter nieuwe verbeterde schoonmaakvereisten om ervoor te zorgen dat je voertuig voor extra veiligheid wordt gedesinfecteerd. Een van de autoverhuurders die verbeterde reiniging aanbiedt, is Hertz. Lees meer over elke beschikbare optie. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Imola, Italië-autoverhuur?

De meeste autoverhuurbedrijven in Imola bieden gratis annuleren aan. momondo zal je altijd vertellen of autoverhuurcentra zoals keddy by Europcar, NOLEGGIARE en Rhodium annuleringskosten in rekening brengen voor reizigers die last-minute reiswijzigingen hebben.

Wat is de maximumsnelheid in Imola, Italië?

Reizigers die een auto huren in Imola, moeten zich ervan bewust zijn dat de maximumsnelheid in de stad 50 km/u is. Snelheidslimieten in de voorsteden rond Imola zijn over het algemeen 90 km/u, terwijl de snelheidslimieten voor snelwegen 130 km/u zijn. Houd er rekening mee dat de snelheden kunnen veranderen, afhankelijk van de weg waarop je rijdt, dus pas op voor bewegwijzering.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in april?

Het klimaat in Imola heeft doorgaans tijdens april geen invloed op het type huurauto dat je wilt voor je reis. Op basis van onze gegevens kijken momondo-gebruikers vaak naar specifieke voertuigen als ze op zoek zijn naar een huurauto in Imola.

Is het weer in Imola hetzelfde als in de rest van Emilia-Romagna?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door Emilia-Romagna of de nabijgelegen gebieden in april met Imola als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 12 °C verwachten en ongeveer 64 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start nu met het plannen van je reis naar Imola