Huurauto's in Somerville, Massachusetts

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Somerville, MA? Start je zoektocht hier!

Somerville, MA, De Verenigde Staten
9 dec. — 16 dec.
Zelfde inleverlocatie
Somerville, MA, De Verenigde Staten
do 9/12
Middag
do 16/12
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Somerville

Alle bekende autoverhuurders in Somerville, MA
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,4

Comfort

8,8

Totaalscore

8,8

Ophalen/Inleveren

8,6

Waar voor je geld

8,7
4 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,5

Comfort

7,6

Totaalscore

7,5

Ophalen/Inleveren

7,6

Waar voor je geld

7,5
Overzicht

Hygiëne

7,1

Comfort

7,1

Totaalscore

7,0

Ophalen/Inleveren

6,8

Waar voor je geld

6,8

Afstand tot populaire hotels vanaf Somerville, MA

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Boston Logan Intl

Autoverhuur in Somerville

In december hebben we 114 zoekacties voor autoverhuur in Somerville uitgevoerd voor momondo-gebruikers.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Somerville autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Enterprise en Hertz zijn een aantal van de bedrijven die verbeterde reinigingsopties aanbieden om de verspreiding van COVID-19 in Somerville te bestrijden. Voertuigen worden altijd regelmatig schoongemaakt, maar autoverhuurbedrijven doen er in deze tijden alles aan om ervoor te zorgen dat auto's worden ontsmet. Je kunt controleren of alle verhuurbedrijven in Somerville deze service aanbieden door te zoeken en te filteren op deze optie bij momondo. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Wat is de maximumsnelheid in Somerville, MA?

De maximumsnelheid in Somerville is 40 km/u, tenzij anders vermeld op verkeersborden. Somerville heeft ook een snelheidslimiet in de voorsteden van 120 km/u die strikt wordt gehandhaafd. Als je je in Somerville op een snelweg bevindt, moet je er rekening mee houden dat de maximumsnelheid over het algemeen 120 km/u is.

Welke auto huren de meeste mensen in Somerville?

De Hyundai Accent en de Hyundai Elantra zijn volgens onze gegevens de twee populairste automodellen om te huren in Somerville. Huurprijzen voor de Hyundai Accent kunnen in Somerville verschillen. Dit hangt af van bij welk bedrijf je huurt, maar volgens onze gebruikers is de gemiddelde prijs €58/dag en deze kan zelfs slechts €20/ dag zijn. De huurprijzen voor de Hyundai Elantra kunnen ook verschillen, maar zijn gemiddeld €54/dag, met de goedkoopste deals voor slechts €21/dag.

Hoe is het weer in Somerville, MA in december?

Als je tijdens de maand december op zoek bent naar een huurauto in Somerville kun je temperaturen van ongeveer -1 °C en neerslag van ongeveer 84 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in december?

in Somerville is het in december doorgaans onder het vriespunt en is er een hogere kans op ijzel en sneeuw. Je kunt waarschijnlijk het beste een SUV met vierwielaandrijving huren voor je reis naar Somerville.

Is het weer in Somerville hetzelfde als in de rest van Massachusetts?

Als je op zoek bent naar een huurauto in Somerville voor een roadtrip naar de nabijgelegen gebieden, is het van belang om te weten dat het weer in de maand december in Massachusetts ongeveer 0 °C is en er 91 mm aan verwachte neerslag valt.


Start met het plannen van je reis naar Somerville