Huurauto's in Florence, South Carolina

Op zoek naar goedkope autoverhuur in Florence, SC? Start je zoektocht hier!

Florence, SC, De Verenigde Staten
4 nov. — 11 nov.
Zelfde inleverlocatie
Florence, SC, De Verenigde Staten
do 4/11
Middag
do 11/11
Middag
Leeftijd van bestuurder:

Overzicht autoverhuur Florence

Alle bekende autoverhuurders in Florence, SC
3 locaties
Overzicht

Hygiëne

8,0

Comfort

7,5

Totaalscore

8,0

Ophalen/Inleveren

8,0

Waar voor je geld

8,0
2 locaties
Overzicht

Hygiëne

7,6

Comfort

7,6

Totaalscore

7,7

Ophalen/Inleveren

7,5

Waar voor je geld

7,7
Overzicht

Hygiëne

6,6

Comfort

6,6

Totaalscore

6,4

Ophalen/Inleveren

6,4

Waar voor je geld

6,6
Overzicht

Hygiëne

5,3

Comfort

6,0

Totaalscore

6,0

Ophalen/Inleveren

5,3

Waar voor je geld

6,0

Afstand tot populaire hotels vanaf Florence, SC

Parkeer je auto en overnacht in deze populaire hotels, niet ver van de autoverhuurders op Luchthaven van Charlotte Intle luchthaven Charlotte-Douglas

Autoverhuur in Florence

13 personen zijn op zoek geweest naar huurauto's in Florence voor oktober.

Welke schoonmaakmaatregelen nemen Florence autoverhuurbedrijven om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan?

Enterprise, Hertz, en Budget zijn een van de vele autoverhuurbedrijven die hun reinigingsroutines hebben bijgewerkt in Florence vanwege COVID-19. Hoewel de schoonmaak van een huurauto altijd belangrijk is geweest, gaan veel bedrijven op dit moment nog een stap verder om ervoor te zorgen dat voertuigen aan hogere veiligheidsnormen voldoen. Bekijk meer informatie over de volledige lijst met opties die beschikbaar zijn in Florence. Naarmate de dingen veranderen, verandert ook het beleid. We doen ons best om op de hoogte te blijven, maar neem altijd rechtstreeks contact op met de autoverhuurder.

Zijn er kosten verbonden aan het annuleren van mijn Florence, SC-autoverhuur?

In de meeste gevallen zijn er geen kosten verbonden aan het annuleren van je Florence-autoverhuur. Je kunt controleren of je favoriete autoverhuurbedrijf in Florence gratis annuleren aanbiedt wanneer je boekt bij momondo.

Wat is de maximumsnelheid in Florence, SC?

40 km/u is de maximumsnelheid voor steden voor Florence, die ook geldt voor omliggende steden en andere stedelijke centrums. De maximumsnelheid in de voorsteden en de maximumsnelheid op de snelweg rond Florence zijn respectievelijk 120 km/u en 120 km/u. Als je een auto huurt in Florence, moet je er rekening mee houden dat deze snelheidslimieten mogelijk strikt worden gehandhaafd.

Welke auto huren de meeste mensen in Florence?

Voor gemiddeld €45/dag (en vanaf slechts €21/dag) zijn de huurauto’s Ford Fiesta in Florence het populairst bij onze gebruikers. De Hyundai Elantra huren in Florence voor gemiddeld €57/dag (€26/dag met een goedkope deal) is een andere populaire keuze.

Bij welk autoverhuurbedrijf kun je de Cadillac XTS huren in Florence?

Momenteel is de Cadillac XTS beschikbaar om te huren bij Alamo in Florence voor gemiddeld €95 per dag. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid voor de Cadillac XTS in Florence snel kan veranderen.

Hoe is het weer in Florence, South Carolina, SC in oktober?

Als je tijdens de maand oktober op zoek bent naar een huurauto in Florence kun je temperaturen van ongeveer 18 °C en neerslag van ongeveer 70 mm. Deze informatie is nuttig als je moet kiezen welke auto je wilt huren.

Welke auto raadt momondo aan op basis van het weer in oktober?

De temperaturen in Florence zijn tijdens oktober doorgaans hoog en de kans op regen is relatief laag. Daarom raadt momondo aan om een cabrio te huren, zodat je kunt genieten van het geweldige weer.

Is het weer in Florence hetzelfde als in de rest van South Carolina?

Reizigers die op zoek zijn naar een roadtrip door South Carolina of de nabijgelegen gebieden in oktober met Florence als vertrekpunt, kunnen temperaturen van ongeveer 17 °C verwachten en ongeveer 87,3 mm aan verwachte neerslag door de maand heen.


Start met het plannen van je reis naar Florence